نمونه پروپوزال رشته کامپیوتر در مقطع کارشناسی ارشد
در اینجا چند نمونه پروپوزال رشته کامپیوتر در مقطع کارشناسی ارشد ارایه می شود
[html_block id=”4551″]
موضوع:
ارزيابي عملكرد شاخص های موثر بر کاهش مصرف انرژی با استفاده از مدل تركيبي شبكههاي عصبي پيشبينيكننده عملكرد و تحليل پوششي دادهها در جایگاه های CNG.
چکیده:
با توجه به اين موضوع كه استفاده از گاز طبيعي جهت كاهش هزينه هاي سوخت، كاهش آلايندگي و صرفه جويي در منابع ملي صورت پذيرفته است، كاهش هزينه هاي جايگاه ها و در نتيجه آن افزايش سود حاصل از فروش هر مترمكعب گاز، يكي از مهمترين عوامل مهم و تاثيرگذار در جذب متقاضيان سرمايه گذاري در اين صنعت می باشد.بنابراین کاهش مصرف انرژی در تجهیزات و ماشین آلات به کار رفته حائز اهمیت می باشد. تجهیزات به کار رفته در جایگاه ها معمولاً شامل (ديسپنسر، مخزن گا ز، كمپرسور گاز، قطعات الكترونيكي و مكانيكي) است. به عنوان مثالی از کاهش انرژی در جایگاه می توان به فرآیند فشرده سازی گاز اشاره نمود، فرايند فشرده سازي گاز طبيعي در جايگاه هاي CNG به منظور افزايش مسافت طي شده توسط خودرو و كاهش فضاي مورد نياز جهت ذخيره سازي گاز صورت مي پذيرد، در حالي كه اين فشرده سازي مستلزم مصرف توان الكتريكي زيادي است و یکی از روش های کاهش انرژی در جایگاه های CNG کاهش برق مصرفی مانند الكتروموتورهاي Cooler، Blower، الكتروموتور اصلي كمپرسور، هيتر دراير می باشد که نقش بسیار مهمی در مصرف انرژی جایگاه دارند. کاهش مصرف انرژی می تواند در نقطه سر به سر و کاهش هزینه ها کمک به سزایی داشته و سود حاصل از فروش را افزایش بخشد. روش های علمی شبکه های مصنوعی و تحلیل دینامیکی برای محاسبات نقش موثری خواهند داشت .
شبكه هاي عصبي مصنوعي جزء سيستم هاي ديناميكي مي باشند كه با پردازش داده هاي تجربي قانون نهفته در وراي اطلاعات را به ساختار شبكه منتقل مي كنند.
به همين خاطر آن ها را سيستم هاي هوشمند مي نامند، چرا كه براساس محاسبات روي داده هاي عددي و يا مثال ها، قوانين كلي را فرا ميگيرند. اين سيستم هاي مبتني بر هوش محاسباتي، سعي در مدل سازي ساختار نروسيناپتيكي مغز بشر را دارند. شبكه هاي عصبي مصنوعي با وجود اينكه با سيستم هاي عصبي طبيعي قابل مقايسه نيستند، ولي ويژگي هايي دارند كه آنها را در بعضي از كاربردها مانند تفكيك الگوها، رباتيك، كنترل و بطوركلي در هر جا كه نياز به يادگيري يك نگاشت خطي و يا غير خطي باشد، ممتاز مي نمايد. اين ويژگيها شامل قابليت يادگيري، پردازش توزيعي و قابليت تعميم دهي مي باشند.
دانلود نمونه پروپوزال کامپیوتر1
[html_block id=”4551″]
موضوع:
ارائه یک روش ترکیبی برای ارزیابی یادگیرندگان با استفاده از نقشه مفهومی
چکیده:
به طور کلی نقشه مفهومی بازنمایی تجسمی از روابط معنادار میان مفاهیم است
[1]. به عبارتی دیگر نقشههای مفهومی، ابزارهایی گرافیکی برای سازماندهی و ارائه دانش میباشند.
یک نقشه مفهومی متشکل از مفاهیم به همراه روابط میان آنها است
[2]. تحقیقات زیادی در سالهای اخیر در زمینه استفاده از CM برای مباحث آموزشی انجام شده است که نشان از کارا بودن این ابزار دارد.
مسئله:
نقشههای مفهومی نه تنها به عنوان یک ابزار آموزشی موثر در جهت کمک به یادگیرندگان برای ادغام مفاهیم جدید با مجموعه دانش موجودشان بکار میروند بلکه در مسیر ارزیابی یادگیری یادگیرندگان مشخص مینمایند که یادگیری رخ داده تا چه میزان کامل بوده است[4]. هنگامی که نقشههای مفهومی در فرآیند ارزشیابی به عنوان ابزاری برای ارزیابی یادگیری استفاده میشوند، دارای مزایای آشکاری هستند، زیرا اجازه میدهند یادگیرندگان ساختار ذهنی خود را که از مفاهیم جذب شده به شکل یکپارچهای ظاهر سازند[3]. همچنین این ابزار به معلمان این امکان را میدهد که بدون وارد آوردن فشارهای روانی روشهای سنتی، به ارزیابی یادگیرندگان بپردازند. در این پایان نامه به دنبال پیشنهاد روشی هستیم که یادگیرندگان با ایجاد نقشه مفهومی یک محتوا و مقایسه این نقشه با نقشه مفهومی مرجع محتوای مورد نظر مورد ارزیابی قرار گیرند. ضرورت: چگونگی ارزیابی نقشه مفهومی یادگیرنده یکی از اصلیترین موضوعات در حیطه آموزش میباشد. روشهای مختلفی که تاکنون برای ارزیابی نقشه مفهومی پیشنهاد شده اکثرا بر مبنای روشهای مقایسهای و یا دستی میباشد. این روشها با محدودیتهای زیادی ازجمله قابل استفاده نبودن در تمام حوزهها، دشواری وارد کردن قوانین و درنظر نگرفتن هممعنایی کلمات مواجه میباشد. برای رفع موانع مذکور پژوهشگر برای ارزیابی نقشههای مفهومی از روش ارزیابی اتوماتیک بر مبنای سیستمهای قانونمند به همراه درخت هستانشناسی استفاده خواهد نمود.
دانلود نمونه پروپوزال کامپیوتر2
[html_block id=”4551″]
موضوع:
طراحی شبکه های حسگر بیسیم در ابعاد بزرگ جهت موقعیت یابی آنی
چکیده:
در مطالعات قبلی محققان بیشتر بصورت انحصاری راهکارهایی جهت نوع خاصی از شبکه های حسگر بیسیم را مورد بررسی قرار داده اند که این شرایط متفاوت با مدل واقعی آن در عمل می باشد زیرا با توجه به نمونه های پیاده شده آن شبکه ای از WSNها وجود دارند که اساس یکسانی دارند اما در جزییات متفاوتند و بدون ایجاد تطابق بین محدودیت ها و خصوصیات شبکه ها نمی توان قانون های یکی را در دیگری اعمال نمود. با توجه به انواع مختلف شبکه های حسگر بیسیم از نظر پروتکل،تنظیمات،سخت افزار،… در طراحی پروتکل های موقعیت یابی می بایست فاکتورهایی را جهت همگون سازی این شبکه ها پیش بینی کرد تا با تغییر موقعیت هدف از شبکه ای ب شبکه دیگر امکان ردیابی مستمر وجود داشته باشد. هدف از روش پیشنهادی استفاده از خواص مشترک شبکه ها می باشد.با استفاده از روش خوشه بندی و استفاده از خصوصیات محتوا محوری روش اطلاعات مرکزی قصد داریم تا بدون تحمیل پردازش اضافی و تاخیر در زمان بروز رسانی عملیات ردیابی به صورت لحظه ای انجام شود.
دانلود نمونه پروپوزال کامپیوتر3
[html_block id=”4551″]
موضوع:
ردیابی اهداف چند گانه در شبکه های حسگر بیسیم با حداقل مصرف انرژی
چکیده:
درشبکه های حسگر بیسیم مصرف انرژی یکی از مهم ترین مشکلات می باشد.حسگرها دستگاههای فیزیکی کوچکی می باشند با ظرفیت محدود باطری و هنگامی که باطری حسگر به پایان میرسد حسگر از کار می افتد.جهت استفاده بهینه از منابع انرژی در اینگونه شبکه ها روش های گوناگونی مطرح شده است تا در حد امکان از حسگرهایی استفاده شود که بیشترین ارتباط رابا هدف در حال ردیابی داشته باشند. اما این موضوع گاهی اوقات به خطا در ردیابی می انجامد. به همین خاطر در الگوریتم طراحی شده به منظور ردیابی، میبایست توازنی بین مصرف انرژی و دقت ردیابی وجود داشته باشد.
طبق تحقیقات به عمل آمده عوامل زیر تاثیر مستقیم بر روی مصرف انرژی و مسیر یابی دارند که می بایست در طراحی الگوریتم ردیابی نقش اصلی را ایفا کنند:
1-موقعیت سنسورها نسبت به حرکت هدف
2-تعداد اهدافی که سنسور ردیابی کرده است
3-انرژی باقیمانده در سنسور
دانلود نمونه پروپوزال کامپیوتر4
[html_block id=”4551″]
موضوع:
استخراج آنتولوژی از وب فارسی
چکیده:
وب به عنوان یکی از منابع مهم اطلاعات به شمار میرود. مسالهای که با توسعه روز افزون وب برای محققان مطرح میشود پردازش هوشمند این حجم از اطلاعات به شکلی موثر است. به عبارتی تمایز لایه ساختاری بانکهای اطلاعاتی و لایه دانشی که محتوای این بانکهای اطلاعاتی را در بر دارد، مشکل اصلی بر سر راه گسترش وب و ناتوانی در پردازش آن است. وقتی مطالب پیرامون هر موضوع در وب دائما در حال گسترش هستند دست یابی به دقیقترین آنها از منظر یک کاربر در زمان کوتاه، چالش کنونی محققان در وب به شمار میرود. این مشکلات خصوصا برای موتورهای جستجو شرایط خاصی را ایجاد کرده است. وب معنایی با هدف معنادار سازی اطلاعات برای امکان پردازش و استخراج اطلاعات مطرح شده است. این حوزه از تحقیقات در وب پس از ایجاد تکنولوژی های مانند xml مطرح شده است، و با برچسب گذاری داده های وب آنها را برای ماشین قابل فهم می سازد و هرنوع ارتباط معنایی که از ارتباط ساختاری اطلاعات قابل دریافت نیست را ایجاد میکند. در وب معنایی تمرکز بر استخراج آنتولوژی است. استخراج آنتولوژی از تحقیقات جذاب در حوزه وب معنایی است با این وجود توجه چندانی به وب فارسی و تلاش برای استخراج آنتولوژی از وب فارسی انجام نگرفته است. در این تحقیق به دنبال معرفی روشی برای استخراج آنتولوژی از وب فارسی هستیم. سپس استخراج آنتولوزی برای یک دامنه مشخص را اجرا خواهیم نمود.
دانلود نمونه پروپوزال کامپیوتر5
[html_block id=”4551″]
موضوع:
رفع ابهام معنایی کلمات در ترجمه ماشینی به کمک روش تقویتی Adaboost
چکیده:
با ماشيني شدن کارها و کاهش نقش مستقيم انسان در به انجام رساندن پروژههاي مختلف، لزوم وجود نرمافزاري هوشمند براي ترجمه روان متون انگليسي به فارسي و بالعکس بر متخصصين، مهندسان و مترجمان، پوشيده نيست. يک کاربرد مهم ترجمه ماشيني که از ابتدا مطرح بوده، کاربرد نظامي است که شروع آن از وزارت دفاع آمريکا بوده است و هماکنون نيز از آن بطور جدي در بخش نظامي استفاده مي شود. يک انسان براي ترجمه متون از زبان مبدا به مقصد، نيازمند يادگيري هر دو زبان و بکارگيري گرامرها و لغات، جهت ترجمه است. فردي که با زبان انگليسي و فارسي آشنايي دارد، با روبرو شدن با يک جمله انگليسي، ابتدا کلمات را در فرهنگ لغات ذهن خود جستجو کرده و با تشخيص نقش دستوري هر کدام بوسيله همان فرهنگ لغات، جايگاه درست را براي لغات پيدا مي کند؛ او با ديدن لغات ديگر جمله و نقشهاي آنها، متوجه ساختار گرامري جمله شده و ترجمه صحيح را از ذهن گذرانده، بر زبان مي آورد و يا بر روي کاغذ مينويسد. از اين رويکرد در روشهاي قديميتر ترجمه ماشيني که موسوم به روشهاي مبتني بر قانون هستند، الگوبرداري شده و فرايند ترجمه بر مبناي آن انجام ميگيرد.
یکی از مشکلات عدیدهای که در راه ترجمه ماشینی با آن روبرو هستیم، کلمات با معانی متفاوت هستند. در همه زبانها کلماتی وجود دارند که معانی متفاوتی دارند. برای مثال در زبان فارسی کلمه “شیر” دارای معانی یک حیوان یا “Lion”، یک نوشیدنی یا “Milk” و اتصالات یا “Wolfe” هستند.
به همین منظور در این پژوهش سعی بر این داریم که با یافتن معنی درست کلمه در زبان مقصد مشکل کلمات چند معنایی را از ترجمه ماشینی حذف نماییم. یک مترجم انسانی برای رفع این مشکل معمولا از معنای محتوایی که کلمه در آن واقع شده است اتفاده میکند. برای این کار تلاش داریم از الگوریتم Adaboost که یک الگوریتم تقویتی در مباحث یادگیری ماشین است استفاده نماییم و معنای مورد نظر کلمه را با توجه به محتوایی که در آن قرار گرفته است تشخیص دهیم.
دانلود نمونه پروپوزال کامپیوتر6
[html_block id=”4551″]
موضوع:
یک الگوریتم مسیریابی تطبیقی جدید با قابلیت تحملپذیری اشکال برای شبکه های میان ارتباطی
چکیده:
مسیریابی پیام در شبکههای میانارتباطی همواره مورد توجه محققان و طراحان این قبیل شبکهها بوده است. مسیریابی به فرآیند انتخاب یک مسیر برای پیام از مبداً به مقصد اطلاق میشود. در هر شبکه میانارتباطی، الگوریتم مسیریابی تاثیر به سزایی روی کارایی شبکه میگذارد. لذا، طراحی یک الگوریتم مسیریابی مناسب را میتوان به عنوان یکی از چالش برانگیزترین موضوعات در نظر گرفت. در حالت کلی الگوریتمهای مسیریابی را میتوان به دو دسته مسیریابی بدون اشکال و مسیریابی با قابلیت تحملپذیری اشکال دستهبندی کرد. الگوریتمهای مسیریابی بدون اشکال مسیریابی را با فرض اینکه سوئیچها و لینکهای شبکه عاری از خطا هستند به مسیریابی بستهها در شبکه میپردازند. در حالی که،الگوریتمهای مسیریابی تحملپذیر اشکال این کار را با فرض وجود اشکال در شبکه، خرابی لینکها و/یا سوئیچها، انجام میدهند.
از یک طرف، پیشرفت فنآوری موجب ظهور مسیریابهای مبنا-بالا شده است که این خود مسیریابها را بیشتر مستعد خرابی میکند.
از طرفی دیگر هم، امروزه تقاضاها به سوی شبکههای بزرگ-مقیاس میباشد. در نتیجه با افزایش اندازه شبکه احتمال خرابی مولفههای آن (لینکها و مسیریابها) نیز افزایش مییابد. بنابراین در چنین وضعیتی، نیاز به طراحی الگوریتمهای مسیریابی با قابلیت تحملپذیری خرابی بیش از پیش نمایان میشود. در واقع این الگوریتمها این اجازه را به بستههای شبکه میدهند که حتی در حضور خرابی نیز بتوانند به مقصد خود برسند. اما، تاخیر بستهها نیز یکی از مهمترین عاملها در تعیین کارایی یک الگوریتم مسیریابی به شمار میرود. لذا، باید سعی کرد که الگوریتم مسیریابی در کنار اینکه خرابی مؤلفهها را تحمل میکند بتواند بار شبکه را نیز متعادل کند تا به تاًخیر قابل قبولی دست یابد. این دو دغدغهی اساسی انگیزهای شده است که ما در این پیشنهاد پروژه به فکر الگوریتمی برای شبکه های میان ارتباطی باشیم که این دو چالش را به طور همزمان در نظر بگیرد. کاری که در ادبیات به ندرت به چشم میخورد. به عبارت دیگر، ما در این رساله قصد داریم یک الگوریتم جدید برای شبکههای میانارتباطی با گرههای معیوب طراحی کنیم که علاوه بر تحمل تعداد قابل توجهی از گرههای معیوب بتواند ترافیک شبکه را نیز متعادل کند. در ضمن باید اذعان داشت که ما تحمل پذیری اشکال را به عنوان هدف اصلی قرار خواهیم داد و سپس در کنار آن سعی میکنیم با اتخاذ تصمیمهای مناسب بار شبکه را به طرز مطلوبی متعادل کنیم. بدین ترتیب قصد داریم با رویکردی مناسب الگوریتم مسیریابی تحملپذیر اشکال با کارایی بالا برای شبکههای میانارتباطی ارائه دهیم…
دانلود نمونه پروپوزال کامپیوتر7
[html_block id=”4551″]
موضوع:
تحلیل کارایی توپولوژیهای معروف شبکه های میان ارتباطی
چکیده:
شبکه های میانارتباطی یکی از مهمترین مولفه ها در معماری سیستمهای چند پردازندهای و چند کامپیوتری به شمار میروند که بر کارایی این قبیل سیستمها تاثیر به سزایی دارد. از آن جا که کليد برتري شبکههاي ميانارتباطي در به اشتراک گذاشتن منابع است، ميبايستي سعي شود تا با طراحي بهينه شبکه از نظر توپولوژي و ساختمان فيزيکي حداکثر بهرهوري را از منابع سيستم داشته باشد. با گذشت زمان همواره تقاضای سیری ناپذیری برای قدرت پردازش بیشتر وجود دارد. این نیاز موجب شده است که توپولوژیهای سنتی جوابگوی چنین تقاضاهایی نباشند. از این رو طراحان و محققان فعال در زمینه شبکههای میانارتباطی، درگیر طراحی توپولوژی مناسب با این تقاضاها و کاربردهای آن هستند و خواهند بود. پیامد چنین پدیدهای، ظهور توپولوژیهای جدید به عرصه شبکههای میانارتباطی بوده است. توپولوژیهای سنتی نظیر توری، توری مدور و فوقمکعب همواره به عنوان ساختارهای محبوب برای شبکههای میانارتباطی مطرح بودهاند که از جمله دلایل محبوب بودن آنها میتوان به منظم و متقارن بودن آنها، درجه پایین و هزینه مطلوب آنها اشاره داشت.
اما در چند سال اخیر
با پیشرفت فنآوری در افزایش تعداد ترانزیستورهای روی هر تراشه، توپولوژیهای جدیدی همانند پروانه مسطح و هایپرایکس پیشنهاد شدهاند که رقیب جدی برای توپولوژیهای سنتی بودهاند. اما این توپولوژیهای جدید عیب بزرگی نظیر درجه بالا سوئیچها در رنجاند. حال تکلیف چیست!؟ در سال 2011 توپولوژی کارامدی مبتنی بر درخت ارائه شده است. اما، بسیاری از ویژگیهای مهم که برای ارزیابی و تحلیل هر توپولوژیای نیاز هست هنوز برای آن استخراج نشده است. همچنین نویسندگان توپولوژی پیشنهادی خود را تنها از دو منظر قطر و درجه و تنها با توپولوژی توری مدور مقایسه کردهاند. اینها بهانهای شدهاند که ما در این پروژه با مطالعه و تحقیق خود جای آن را پر کنیم. یعنی، ابتدا به استخراج چند تا از مهمترین ویژگیهای توپولوژیکی آن نظیر ویژگیهای ساختاری (منظم یا نامنظم بودن، متقارن یا نامتقارن بودن و …)، میانگین فاصله، تعداد لینکها، ضریب هزینه، تنوع مسیر و آسیبپذیری خواهیم پرداخت. در ادامه نیز قصد داریم از جنبههای مختلف آن را با چند نمونه از معروفترین توپولوژیهای ادبیات شبکههای میانارتباطی مقایسه کنیم.
دانلود نمونه پروپوزال کامپیوتر8
شما می توانید برای دریافت مشاوره از کارشناسان مجموعه در فرم زیر سفارش ثبت کنید تا همکاران ما در اولین فرصت با شما تماس بگیرند :