نمونه پروپوزال رشته عمران در مقطع کارشناسی ارشد
در اینجا چند نمونه پروپوزال رشته عمران در مقطع کارشناسی ارشد ارایه می شود
[html_block id=”4551″]
موضوع:
عملکرد لرزه ای قاب های مهاربندی شده مقاوم در برابرکمانشی تحت نگاشت های نزدیک به گسل
چکیده:
رفتار سیستم های سازه ای در برابر زلزله ها علاوه بر اینکه تابع مشخصات رفتار دینامیکی سازه می باشد، به پارامترهای مشخصه ی زلزله ی ورودی از قبیل مدت زمان وقوع زلزله، محتوای فرکانسی و دامنه ی آن بستگی دارد. دارا بودن ظرفیت باربری زیاد در مقابل بارهای زلزله برای سازه هایی که در مناطق با لرزه خیزی بالا شناخته می شوند دارای اهمیت بیشتری است. تشخیص اینکه یک سازه تا چه حد می تواند در مقابل بارهای زلزله مقاومت کند نیازمند انجام تحلیل های دقیق و ارزیابی عملکرد آن می باشد. تجربیات و مطالعات گذشته نشان داده است که رفتار سیستم های هم محور سنتی با مهاربندهای کمانش پذیر (CBF) در مقابل زلزله های شدید ضعیف است. با این حال به دلیل ارزان بودن و سهولت اجرا، این سیستم ها در کشور ما کاربرد زیادی دارند. از سیستم های جایگزین برای مهاربندهای هم محور سنتی، می توان به مهاربندهای مقاوم در برابر کمانش (BRBF) اشاره نمود.
این سیستم ها در کنار دارا بودن سختی مناسب دارای ظرفیت جذب انرژی قابل توجهی نیز می باشند.
عامل نزدیکی و دوری به گسل های مجاور فعال می تواند بر کارآیی سیستم های باربر جانبی مؤثر باشد. عامل نزدیکی به گسل در قالب آثاری نظیر جهت داری و وجود پالس بزرگ سرعت نمایان می شود و وارد شدن انرژی زیاد در زمان کوتاه به سازه از مشخصات این زلزله ها می باشد. در این مطالعه قصد داریم تآثیر نزدیکی و دوری به گسل را در عملکرد لرزه ای سیستم های BRBF مورد بررسی قرار دهیم و از طریق انجام تحلیل های دینامیکی غیرخطی افزایشی و استفاده از روابط تحلیل خطر، نمودارهای شکنندگی این نوع از سازه ها را برای شرایط نزدیک به گسل به دست آورده و آن را با نتایج به دست آمده از زلزله های دور از گسل مورد مقایسه قرار دهیم. این مقایسه می تواند میزان خطرپذیری این سازه ها را در شرایط دور و نزدیک به گسل مشخص کند. برای اینکه بتوانیم شرایط نامنظمی را نیز در نظر بگیریم، از مدلهایی استفاده خواهیم کرد که دارای نامنظمی در ارتفاع باشند. نتایج به صورت منحنی های شکنندگی و نمودارهای مقایسه ای ارائه خواهند شد.
[html_block id=”4551″]
موضوع:
بررسی عملکرد حفاظ های ایمنی به کار رفته درآزادراه های کشور (مطالعه موردی: آزادراه تهران- قزوین)
چکیده:
حفاظ های ایمنی از لحاظ خصوصیات ظاهری و مکانیکی دارای انواع مختلفی بوده که در نتیجه رفتار متفاوتی با وسایل نقلیه از خود نشان می دهند. علیرغم صدماتی که این حفاظ ها به وسایل نقلیه وارد می نماید ،لیکن با توجه به نقش فوق العاده موثر در کاهش هزینه های جانی و مالی ناشی از حوادث رانندگی قابل توجه نمی باشد. آنچه که به عنوان مسأله پیش روی این تحقیق مطرح می باشد ضرورت به کارگیری روشهای علمی و حرفه ای مبتنی برداده های مستند و مفید به منظور تجزیه و تحلیل دقیق عملکرد و کارایی انواع حفاظ های مختلف جاده ای (نیوجرسی،گاردریل،کابلی) در ابعاد مختلف و با ملحوظ نمودن موارد ایمنی که در نهایت منتج به ارایه پیشنهادات مناسب جهت اجراء این حفاظ ها در شبکه جاده های کشور ضمن در نظر گرفتن خصوصیات و ویژگی های مختلف راه های مربوطه و حجم ترافیک عبوری می باشد.
[html_block id=”4551″]
موضوع:
ارزیابی فنی کاربرد میراگرهای ویسکوز مایع در سازههای فلزی
چکیده:
روش کنترل غیر فعال که یکی از راهکارهای مقاوم سازی و طراحی سازه ها در برابر زلزله است زیرشاخه های مختلفی دارد که استفاده از میراگرهای ویسکوز یکی از این روش هاست. با توجه به خاصیت جذب انرژی میراگرهای ویسکوز دارای کاربردهای زیادی در هر دو زمینه احداث و مقاوم سازی می باشد، در طی زلزله این وسیله فعال شده و انرژی ورودی زلزله را به انرژی گرمایی تبدیل می کند و به عبارت دیگر انرژی وارده را جذب می کند درپژوهش های قبلی،به موضوع کاربرد این میراگر در سازه های مختلف پرداخته شده است لیکن دسته بندی مشخصی برای بررسی میزان تاثیر آن در انواع سازه های فلزی به لحاظ ارتفاع و نوع سازه وجود ندارد.
در این پایان نامه به بررسی عملکرد این نوع میراگر ها در سازه های فلزی مختلف پرداخته می شود. تاثیر استفاده از این نوع میراگرها بر پاسخ سازه نظیرتغییرشکل نسبی طبقه و برش طبقات بررسی شده و عملکرد آن درسیستم های سازه ای مختلف مقایسه می گردد. هم چنین در این پایان نامه براساس نتایج بدست آمده از کاربرد میراگر ویسکوز مایع در سازه های فلزی با تعداد طبقات مختلف،جهت رسیدن به عملکرد قابل قبول به موضوع بررسی و تعیین ظرفیت آرایش و تعداد میراگرها پرداخته خواهد شد و کارایی میراگر ویسکوز مایع در سازه های کوتاه،متوسط و بلند فلزی و سازه های خمشی و مهاربند شده فلزی مورد بررسی قرار میگیردکه در نهایت تاثیرات این سیستم کنترلی بر اساس سازه های فلزی مختلف دسته بندی خواهد شد…
شما می توانید برای دریافت مشاوره از کارشناسان مجموعه در فرم زیر سفارش ثبت کنید تا همکاران ما در اولین فرصت با شما تماس بگیرند :