نمونه پروپوزال کارشناسی ارشد رشته مدیریت
در اینجا چند نمونه پروپوزال کارشناسی ارشد رشته مدیریت ارایه می شود
[html_block id=”4551″]
موضوع:
ارائه ی یک مدل مبتنی بر داده کاوی بمنظور بهبود فرایندهای یادگیری در مدارس هوشمند استان سمنان
چکیده:
در عصر فناوری اطلاعات، رشد اینترنت به عنوان یک سیستم ارتباطی سراسری(جهانی) و توسعهی وب به عنوان یکی از خدمات اصلی آن منجر به شکلگیری دنیایی مجازی و بدون مرز گردیده است؛ که در این دنیا محدودیتهای زمانی و مکانی روز به روز کمرنگتر میشوند. حذف اینگونه محدودیتها سبب سهولت استفاده و همچنین فراگیرشدن کاربردهای مختلف فناوریهای وابسته به وب و در نتیجه تعدد کاربران استفاده کننده از جوانب مختلف این فناوری گردیده است؛ بگونهای که میتوان تاثیر این فراگیری را در حوزههای مختلفی چون اقتصاد، سیاست، آموزش و مدیریت را مورد تحلیل و طبعات ناشی از آن را مورد بررسی قرار داد. یکی از حوزههای مهمی که میتواند تاثیرپذیرفتگی قابل توجهی را از فناوری را در حوزهی خود بپذیرد، و زمینهی اصلی این تحقیق را نیز شامل میشود، حوزهی یادگیری (و فرایندهای آن) و به دنبال آن عناصر وابسته به آن همچون سیاست گذاران، آموزگاران، دانش آموزان و مدارس است. جهانیسازی منجر به شکلگیری جامعهای متشکل از شبکههای بهم مرتبط شده است که امکان انتقال حجم بالایی از اطلاعات را در انواع مختلف دادهای، صدا و تصویر را در بستر آن شبکه میسر ساخته است. فناوری اطلاعات، اینترنت ، امکانات نرم افزاری / سخت افزاری و شبکه های اجتماعی در حال حاضر حجم بسیار زیادی از محتوای اطلاعاتی و آموزشی است که برخی از آنها نیز از طریق منابع معتبر و بصورت رایگان عرضه شده است که به عنوان نمونه میتوان به درسافزارهای باز( OCW) اشاره کرد که در آنها دسترسی به خدمات آموزشی برای عموم افراد از طریق اینترنت ممکن شده است؛ مثالهای دیگر در این رابطه میتواند مواردی همچون دانشنامهها و موتورهای جستجو باشند. لذا میتوان اینگونه بیان کرد که امروزه از یکسو وب حاوی حجم زیادی از اطلاعات است و این حجم روز به روز در حال افزایش و همچنین غنیتر شدن است؛ و از سوی دیگر نیز فناوریها و ابزارهای ارتباطی و تعاملاتی مختلف برای دستیابی به این اطلاعات روندی رو به رشد در پیش گرفته است بگونه ای سبب حذف محدودیتهای دسترسی و استفاده از این اطلاعات شده است. این موضوع سبب شده است که در عرصهی یادگیری و آموزش بتوان از پتانسیل موجود در نسخههای جدید فناوری های اطلاعاتی و ارتباطاتی در جهت بهبود و توسعه قابلیتها و تسهیلات یادگیری/آموزشی بهره گرفت و آنها را ترقی بخشید.
دانلود نمونه پروپوزال مدیریت فناوری اطلاعات1
[html_block id=”4551″]
موضوع:
بررسی رابطه بین سبک رهبری تحولی با میزان کاربست مولفههای سازمانهای یادگیرنده (بانک مسکن یزد)
چکیده:
با آغاز قرن بيست و يکم، عصر جديدي در تکامل زندگي و ساختار سازماني پديد آمده است. تغييرات عمده در محيط اقتصادي که به وسيله جهاني شدن و فناوري رخ داده، تحولات اساسي سازمانها را به منظور انطباق با دنياي نو ضروري ساخته است. سازمانها ديگر نميتوانند با تواناييها و ويژگيهاي موفقيت آفرين گذشته ادامه حيات دهند. تنها راه موفقيت، پيگيري هوشمندانه چالشهاي محيطي و حرکت به سمت نوآوري و خلاقيتهاي جديد با استفاده از شيوههاي جديد مديريت است. پيتر سنگه اعتقاد دارد هرچه ارتباطات جهاني افزايش مييابد و کسب و کارها پيچيدهتر و پوياتر ميشوند، کار نيز بايد با دانش و يادگيري بيشتري همراه باشد. اين تغيير روند، مديران سازمانها را به اين باور رسانده است که بدون يادگيري سازماني هيچ روشي براي موفقيت پايدار سازماني وجود ندارد و از آنجا که فرايندهاي برتر يادگيري، دربرگيرنده منبعي از مزيت رقابتي هستند، ايجاد سازمان يادگيرنده اولين و مهمترين اقدام راهبردي براي دستيابي به کيفيت و تعالي سازماني است. از اينرو مفهوم سازمان يادگيرنده طي دو دهه اخير مورد توجه محققان مديريت و سازمان قرار گرفته است. یادگیری سازمانی نیازمند برقراری سامانههایی است که کسب، اشتراک و حفاظت از یادگیری را امکان پذیر میکنند. یکی از راههای دستیابی به این هدف، انجام اقدامات مبتنی بر مدیریت است که باعث میشود سازمان بتواند سامانههایی را مستقر سازد که افراد را به هم نزدیک کند تا کار خود را طراحی مجدد کنند، به روشی نظاممند برای نوآوری برنامهریزی کنند و به نیرویهای کار جهانی کمک کنند تا در فرهنگهای متفاوت به نحوی اثربخشتر یادگیرند.
یکی از مهمترین اقدامات مربوط به مدیریت در سازمانها نحوه برخورد با کارکنان و سبکهای رهبری مورد استفاده از سوی مدیران سازمانها میباشد. منابع انساني و مادي عظيم سازمانها بدون هدايت و رهبري افراد، رو به نابودي ميرود. در حال حاضر توفيق سازمانها به طور مستقيم به استفاده مؤثر از منابع انساني متكي به علوم رفتاري كاربردي بستگي دارد (هرسي و دیگران، 1383). از اين رو نگرش جديدي كه در ادبيات مربوط به مديريت به انسان شده، نگرش راهبردي است. به اين معنا كه انسان عامل كار و خالق آن است، بنابراين نقش محوري در تحول سازمان دارد و تحولات عظيم سازماني از توانمنديهاي نامحدود فكري اين عامل سرچشمه ميگيرد.
دانلود نمونه پروپوزال مدیریت دولتی1
[html_block id=”4551″]
موضوع:
بررسی عوامل اثر گذار در پیاده سازی پردازش ابری و مقایسه آن با دیتاسنتر در سازمان فناوری اطلاعات شهرداری تهران
چکیده:
پردازش ابری امروزه به واژه ای معمول در حوزه فناوری اطلاعات تبدیل شده است و لزوم آن غیر قابل انکار به نظر می رسد. این تکنولوژی به عنوان مفهومی فازی شناخته شده است . پردازش ابری زیر ساخت های فناوری اطلاعات , پلتفرم هاو برنامه های کاربردی از هر نوع را در قالب سرویس هایی به صورت الکترونیکی بر روی وب در دسترس استفاده کنندگان قرار می دهد . در این پایان نامه به اساس پردازش ابری وسرویس های ابری و تکنولوژیهای پایه ای آن مانند مجازی سازی و وب سرویسها پرداخته می شود. سیر تکاملات محاسبات به گونه ای است که می توان آن را پس از آب , برق , گاز و تلفن به عنوان عنصر اساسی پنجم فرض کرد .در چنین حالتی کاربران سعی می کنند براساس نیازهایشان و بدون توجه به اینکه یک سرویس در کجا قرار دارد و یا چگونه تحویل داده می شود به آن دسترسی یابند . نمونه های متنوعی از سیستم های محاسباتی عبارتند از : محاسبات کلاستری , محاسبات توری و اخیرا محاسبات انبوه که از آن به عنوان محاسبات ابری نیز یاد می شود . دنیای محاسبات به سرعت به سمت توسعه نرم افزارهایی پیش می رود که به جای اجرا برروی رایانه های منفرد , به عنوان یک سرویس در دسترس میلیون ها مصرف کننده قرار داده می شوند . از این نقطه نظر محاسبات انبوه (ابری ) از دید کاربران نهایی ساختاری شبیه به یک توده ابر دارد که به واسطه آن می توانند به برنامه های کاربردی از هر جایی از دنیا دسترسی داشته باشند . اما محاسبات انبوه از دید فراهم کنندگان منابع زیر ساخت , می تواند با کمک ماشین های مجازی شبکه شده به عنوان یک روش جدید برای ایجاد پویای نسل جدید مراکز داده , مورد استفاده قرار گیرد تا بتوانند یک زیر ساخت قابل انعطاف برای ارائه انواع مختلف خدمات محاسباتی و ذخیره سازی در اختیار داشته باشند . از محاسبات ابری به عنوان یک مفهوم جدید در تکنولوژی و تجارت یاد شده است که برای افراد مختلف معانی مختلفی دارد بذای کاربران برنامه های کاربردی به مفهوم ITaas شناخته می شود که امکان ذخیره سازی ,محاسبه و استفاده از برنامه های کاربردی را از طریق اینترنت فراهم می کند .
دانلود نمونه پروپوزال مدیریت فناوری اطلاعات2
[html_block id=”4551″]
موضوع:
مدل قیمت گذاری بلیط هواپیما با عدم قطعیت تقاضا: مطالعه موردی در شرکت ایران ایر تور
چکیده:
تکنیک هاي مدیریت درآمد به دو دسته تکنیک هاي مبتنی بر ظرفیت و تکنیک هاي مبتنی بر قیمت تقسیم می شوند. برخی بنگاه ها تنها از یکی از این دو دسته مدل ها و تکنیک ها و برخی دیگر بسته به نوع محصول از هر دوي آنها استفاده می کنند این تحقیق از این لحاظ، در بین تکنیک هاي مبتنی برقیمت و ظرفیت در مدیریت درآمد قرار می گیرد و در واقع هدف بهینه سازی توامان قیمت و بهره گیری از ظرفیت است. کشور ما نیز با توجه به شرایط به وجود آمده فعلی از جمله ظهور تجارت الکترونیک و لزوم به روزآوري قیمت ها به صورت آن لاین، بازارهای رقابتی، مدیریت روابط مشتري، تلاش برای حذف هزینه های غیر ضروری و … می تواند با بکارگیری مدیریت درآمد، تغییراتی جهت بهبود تصمیمات قیمت گذاري و کاهش تعداد صندلی های خالی در زمان پرواز اعمال نماید. با توجه به مسائل مطرح شده در بالا، بکارگیری مدیریت درآمد در صنعت هواپیمایی کشورمان با در نظر گرفتن سرمایه بر بودن این صنعت و همچنین رویارویی با طیف وسیعی از مردم تحت عنوان مسافر، سعی بر آن شده تا با ارائه مدلی در جهت پیدا کردن قیمت بهینه بلیط هواپیما با در نظر گرفتن شرایط واقعی از جمله عدم قطعیت تقاضا، غیبت و لغو بلیط توسط مسافران منجر به افزایش درآمد شرکت های هواپیمایی شود. سعی شده است که این مدل توسعه داده شده نظری به صورت عملی در شرکت ایران ایرتور نیز به عنوان یک مطالعه موردی به کار گرفته شود.
دانلود نمونه پروپوزال مدیریت صنعتی 1
[html_block id=”4551″]
موضوع:
ساختار مدیریتی، جریان آزاد نقد وجه مازاد (SFCF) و کیفیت سود: شواهد از کشور ایران
چکیده:
پس از بحران مالی و گزارش رسوایی های مالیِ شرکت های بزرگ در سراسر دنیا، اهمیت کنترل و مدیریتی در سرمایه گذاری های طولانی مدت فراوان در بازارهای سرمایه، حفظ رشد اقتصادی و در نتیجه افزایش ثروت و رفاه ملت ها از ارزش بیشتری برخوردار گشته است. به علاوه، انتظار می رود یک سیستم خوب برای نظارت امور شرکت استفاده ی فرصت طلبانه ی مدیریت از فعالیت های درآمدی شرکت را محدود کند و درنتیجه قابل اتکا بودن سودهای گزارش شده را بالا ببرد. پایین آمدن سطح کیفیت سود، شفافیت و افشا باعث شده سرمایه گذاران کمتر به درستی اعداد و ارقام حسابداری اعتماد داشته باشند. اما یافته های مطالعات پیشین پیرامون ارتباط بین مدیریتی و کیفیت سود کلی و جامع نیستند و در حالیکه مطالعات متعددی تاثیر چشمگیر مدیریتیــی بر کیفیت سود را نشان داده اند، اما شواهدی که در مطالعه ی Anderson, Gillan, and Deli (2003)، Petra (2007)، Rainsbury, Bradbury, and Cahan (2009) و Sarikhani and Ebrahimi (2011) نشان می دهد که مدیریتی ارتباط قابل توجهی با کیفیت آمار سود ندارد. اینگونه تصور می شود که دلیل کلی نبودن نتایج تحقیقات پیشین، در نظر نگرفتن جریان های آزاد وجه نقد (FCF) در رابطه ی بین مدیریتی و کیفیت سود باشد. به علاوه نظریه ی FCF انتظار دارد مکانیزم های نظارت و کنترل، ابزارهایی حیاتی در کاهش توانایی مدیران در سوء تخصیص وجه نقد مازاد باشند. Jensen (1986) تاکید داشت که وقتی شرکت FCF بالایی دارد اما از موقعیت های رشد پایینی برخوردار است، مدیران شرکت احتمالا حساب های مازاد را در فعالیت هایی سرمایه گذاری می کنند که دارای بازده منفی هستند (مثل جریان آزاد وجه نقد مازاد (SFCF) در این مطالعه). دلیل این عمل غیرمطلوب مدیران می تواند این باشد که مدیران، شرکت را یک منبع برای افزایش ثروت و اعتبار فردی می دانند. انتظار می رود مدیران به منظور پنهان کردن درآمدهای کم یا منفیِ این فعالیت های به منظور دستگاری ارزش فرایند اقلام تعهدیِ تحت کنترل و افریش دهنده ی درآمد را بکار گیرند که در نهایت کیفیت سود گزارش شده را منفی نشان می دهد. گرچه تحقیقات بارارزش زیادی با موضوع ارتباط بین مدیریتی و کیفیت سود وجود دارد، اما در آن ها به نقش مسئله ی نمایندگی FCF در این رابطه توجه کمی شده است.
دانلود نمونه پروپوزال مدیریت مالی 1
[html_block id=”4551″]
موضوع:
مطالعه اثرات فناوری IP-TV بر صنعت گردشگری مجازی در ایران : مطالعه موردی معاونت گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری
چکیده:
IPTV یا Internet Protocol Television، یک فناوری برای پخش برنامههای تلویزیونی بر بستر شبکه کامپیوتری است. اولین و مهمترین حاصل استفاده از این فناوری؛ بالا رفتن کیفیت تصاویر تلویزیونی و کاهش هزینههای پخش برنامههاست. در فناوریIPTV بیننده میتواند در نحوه اجرای برنامهها دخل و تصرف داشته باشد. برای مثال در تلویزیونهای کابلی قدیمی بیننده فقط گیرنده ی یک سری امواج رادیویی که شرکتهای تلویزیونی تولید میکنند، می باشد، اما با استفاده از IPTV کاربر میتواند علاوه بر تصاویر ویدئویی دادههای دیجیتالی دیگری را نیز دریافت کند. از طرفی؛گردشگری الکترونیکی بکارگیری فناوری نوین برای ارائه سرویسهای مورد نیاز گردشگران می باشد. با استفاده از فناوری اطلاعات ارایه سرویسهای مورد نیاز گردشگران سادهتر، با کیفیتی بالاتر، تاثیرگذاری زیاد و با هزینه به مراتب کمتر وارد عمل شده است. گردشگری الکترونیکی ارائه الکترونیکی کلیه سرویسهایی است که درگذشته گردشگران به صورت سنتی و فیزیکی از آنها استفاده میکردند، بعلاوه سرویسهایی که به واسطه فناوری اطلاعات میسر شدهاند. گردشگری الکترونیکی نقطه عطفی بین جهانگردی و فناوری اطلاعات است. امکانات فضای مجازی که روزبه روز در حال افزایش است به ما این امکان را میدهد تا تصویر دیجیتال، فیلمهای ویدئویی و گرافیکهای زیبایی از جاذبههای توریسم را در اختیار کاربران قرار دهیم. اجرایی کردن گردشگری الکترونیک، به زیرساخت های تکنولوژی نیاز دارد. گسترش زیرساختهای باند وسیع و شبکههای مبتنی بر IP و فشار بازار و رقابتیتر شدن فضا از یک سو و حرکت سرویسها و تقاضای مشترکان به سمت همگرایی دیجیتالی از سوی دیگر، به تسریع روند جذابیت سرویس IP-TV دامن میزند. در این میان IP-TV میتواند با بهره گیری از نقاط قوت و مزایای ذاتی خود نظیر آشنایی طولانی مدت مردم با تلویزیون و گسترش روز افزون شبکههای دسترسی باند وسیع به یکی از محبوبترین و گسترده ترین سرویسهای عصر دیجیتال تبدیل گردد. البته ارائه و بسط یک زنجیره ارزش و ایجاد پیوند و همکاری تنگاتنگ با تولیدکنندگان فیلم و محتوا و صاحبان شبکههای تلویزیونی در این میان بسیار ضروری است. در این تحقیق تلاش بر این است که با توجه به رویکرد کشور به انتقال تکنولوژی IP-TVو ضرورت پیاده سازی این تکنولوژی به منظور سرویس دهی موثرتر به مخاطبین، عوامل موثر بر انتقال این تکنولوژی و تاثیرآن بر صنعت گردشگری مجازی در ایران شناسایی شود.
دانلود نمونه پروپوزال مدیریت تکنولوژی1
[html_block id=”4551″]
موضوع:
بررسی عوامل موثر بر رفتار خرید مصرف کنندگان تجارت الکترونیک
چکیده:
پیدایش اینترنت و کاربردهای تجارت الکترونیک در کسب و کار اثرات شگرفی بر نحوه انجام کار و عملکرد افراد جامعه داشته است، بگونه ای که سازمانها به صورتی عمیق تر و تخصصی تر در حوزه های عملیاتی و محورهای رقابتی خود بر فعالیت هایشان متمرکز شده اند. امروزه مزایای استفاده از خرید آن لاین بر کسی پوشیده نیست. با استفاده از این فناوری توسعه مبادلات و تراکنشهای مالی و اقتصادی تحقق یافته و در زمان و هزینه صرفه جویی قابل ملاحظه ای می شود. این کانال های الکترونیکی مزایای بسیاری از قبیل؛ صرفه جویی در زمان و هزینه، انتقال اطلاعات و همچنین ارتباطات جهانی بدون محدودیت زمان و فضا را برای سازمان ها و کسب و کار آن ها فراهم آورده است. تولیدکنندگان و یا عرضه کنندگان خدمات و محصولات می توانند با استفاده از تجارت الکترونیک و با صرف حداقل هزینه در هر نقطه از کره زمین برای کالای خود مشتری مناسب راشته باشند. از طرف دیگر مشتریان نیز دقیقا مطابق با سلیقه و بودجه خود به راحتی و در کوتاه ترین زمان ممکن می توانند به خدمات مورد نظر دستیابی پیدا کنند. علیرغم مزایای مذکور، مشتریان و مصرف کنندگان نسبت به مشکلاتی از جمله سهولت استفاده و منافع ادراکی، کیفیت خدمات مشتری، تحویل کالا نگرانند. لذا شرکت هایی که از این کانال های جدید استفاده می کنند، باید در جهت رفع نگرانی ها و مشکلات مشتریان نهایت دقت را مبذول دارند تا به سود و کارائی مورد نظر خود دست یابند.
دانلود نمونه پروپوزال مدیریت بازرگانی1
[html_block id=”4551″]
موضوع:
تدوین استراتژی پیشگیری و کنترل بحران در سازمان منطقه آزاد ارس
چکیده:
در دنیای کنونی کشورها و سازمانها با بحران های متعدد و پیچیده ای روبرو هستند، که برای کاهش اثرات یا کنترل آن از تکنیک های متعددی از جمله مدیریت بحران استفاده می گردد. “بحران” حادثه ای است که هر سازمان باید قبل از وقوع آن در خلال و حتی پس از وقوع آن برنامه ریزی داشته باشد، بحران واقعه ای است که می توان کل سازمان را تخریب نماید و بر آن تاثیر گذار باشد، بحرانها می تواند وضعیت رفاه و تامین اجتماعی، وضعیت مالی سازمان را تحت تاثیر قرار دهد.مديريت بحران به عنوان فرآيندي نظام يافته تعريف مي شود كه طي اين فرآيند سازمان تلاش مي كند بحرانهاي بالقوهرا شناسايي و پيش بيني كند سپس در مقابل آنها اقدامات پيشگيرانه انجام دهد كه اثر آن را به حداقل برساند.مديريت بحران عبارت است از اقداماتي كه براي اداره انواع مختلف تهديدات (طبيعي، تكنولوژيك، جنگي وتروريستي)، وبادرنظر گرفتن همه ابعاد تهديدات (ابعاد فرهنگي، اجتماعي، اقتصادي، سياسي، امنيتي)، در همه فازهاي يك بحران(پيشگيري، كاهش مخاطرات، آمادگي، مقابله، بازتواني، بازسازي) وباتوجه جدي به چرخه حياتي حاكميت (فلسفه وايدئولوژي حاكم، دكترين واصول، سياست ها، آمايش سرزمين، راهبردها، پروژه ها) انجام مي شود . بحران ها به طور غیر منتظره ای مدیران را برای اداره سازمان خود با مشکل و چالش روبرو می کند.تحقیقات نشان داده است که در اکثر سازمانهایی که بحران حاصل شده است، بیشترین فشار بر مدیران سازمان وارد شده است این مسئله ضرورت افزایش قابلیت مدیران در پیشگیری و تصمیم گیری در مواجهه با حوادث و جریانهای غیر قابل پیش بینی را بیش از پیش نمایان می کند. از آنجا که سازمان منطقه آزاد ارس از این مقوله مستثنی نیست برآن شدیم که پژوهش در پیش روضمن شناسایی شاخص های کلی پیشگیری از بروز بحران به صورت تخصصی در سازمان منطقه آزاد ارس بررسی نماید.
دانلود نمونه پروپوزال مدیریت اجرایی1
[html_block id=”4551″]
موضوع:
تدوین استراتژی پیشگیری و کنترل بحران در سازمان اموزش و پرورش شهر تهران
چکیده:
بحران هاي سازماني شرايطي را فراهم مي نمايند كه روند عادي كار و فعاليت با وقفه موقت و يا نسبتاً پايدار مواجه مي شود بحران عبارت است از وضعيتي كه نظم سيستم اصلي يا قسم نهايي از آن را مختل كرده و پايداري آن را به هم مي زند. بحران وضعيتي است كه تغييري ناگهاني در يك يا چند قسمت از عوامل متغير سيستم به وجود مي آورد شدت و ضعف بحران ها بستگي به عوامل تشديد كننده و يا عناصر كاهش دهنده بحران و تكنيك هاي موجود براي مديريت دارد. بحران وضعيتي است كه نظم سيستم اصلي يا قسمتهايي از آن را مختل كرده و پايداري آن را به هم زند. عدم امكان پيش بيني وقايع و تهديد شدن حي ات سازمان ، توقف و اختلال در روال عادي كار از ويژگيهاي مشترك تمام بحران ها است. در بروز بحران هاي سازماني عوامل مختلفي دخيل هستند كه پرداختن به موقع ، به آنها مي تواند بحران را مهار نمايد . بحران در سازمان ها بيشتر ناشي از نارسايي هاي محيط داخلي و عدم موفقيت مديريت ناشي ميشود. به طور خلاصه مي توان گفت بحران در نتيجه مديريت ناموفق پيدا مي شود و يك مديريت اثربخش مي تواند اخطارهاي بحران را دريافت و بعضي نشانه ها را از قبل پيش بيني كند. همه مدیران به نوعی بحران را در سازمانهای خود تجربه کرده اند و از اینرو مایلند که در مقابله با آن مجهز و توانمند باشند. بحران های برون سازمانی معمولاً کل سازمان را به کام خود فرو می برد ولی بحران ها درون سازمانی و مرتبط با کارکنان و مدیریت می باشد که قابل برنامه ریزی و کنترل است و مورد توجه این پژوهش قرار گرفته است. از آنجا که اکثر مشکلات سازمان آموزش پرورش و بروز بحران ها درون سازمانی است، این پژوهش در نظر دارد ضمن شناسایی شاخص های کلی پیشگیری از بروز بحران به تدوین استراتژی تخصصی در سازمان آموزش و پرورش بپردازد.
دانلود نمونه پروپوزال مدیریت اجرایی2
[html_block id=”4551″]
موضوع:
طراحی مدلی برای تعامل موثر در دانشگاههای باز و از دور ایران بر مبنای نقد نظریات هیوبرت دریفوس
چکیده:
هیوبرت دریفوس فیلسوف اگزیستانسیالیست معاصرآمریکایی با الهام از نظریات نیچه در کتاب نگاهی فلسفی به اینترنت هفت مرحله را برای آموزش انسان تصویر کرده است:الف- آموزش مقدماتی، ب- مقدماتی پیشرفته ، ج- کاردانی، د- تبحر و مهارت، ه – خبرگی و تخصص، و- استادی، ز- خرد عملی وفرزانگی،وی معتقد است از طریق آموزش مجازی تنها می توان به سه مرحله اول از این مراحل دست یافت.اینکه می گوید مراحل چهار به بعد امکان پذیر نیست به دلیل تعاریفی است که از این مراحل ارائه داده است.وی این چهار مرحله را اینگونه توصیف می کند:مرحله تبحر و مهارت: در اين مرحله فراگيرنده به رشدي مي رسد که از خود واکنش هاي شهودي نشان مي دهد و اين واکنش ها جانشين پاسخ هاي حساب شده يا منطقي مي شود. مثلا بازيكن تنيس به تور نزديك مي شود و فاصله خود را از آن در هنگام ضرورت حفظ مي کند بي آن که به نظريه ها و قواعد بازي فکر کند و اين کار از طريق شهود انجام میشود. مرحله خبرگی و تخصص :در اين مرحله فراگيرنده نه تنها آن چه را که لازم است انجام دهد در مي يابد، بلكه به شكرانه مجموعه گسترده اي از تمايزات موقعيتي که مي تواند انجام دهد، فورا در مي يابد که چگونه به هدفش دست يابد بنابر اين نوعي توانايي تميز و تشخيص ظريف تر پيدا مي کند. در واقع خبره، کار مناسب را در زمان مناسب و به روش مناسب انجام مي دهد. در اين مرحله خبره به درجه خبرگي با مشاهده سبک و انگاره هاي معلم دست مي يابد و اين مرحله، مرحله اي نيست که بتوان در شبکه به آن دست يافت. مرحله استادی :در اين مرحله فرد به بالاترين سطح مهارت خويش دست مي يابد و سبک خود را ابداع مي کند. اين، مرحله اي است که فرد هرگز از طريق شبکه به آن دست نمي يابد؛ چون مستلزم شاگردي کردن و مشاهده سبک هاي مختلف و نهايتا دستيابي به سبک خاص خود است.مرحله خرد عملی – فرزانگی: در اين مرحله فرد با کاربرد مهارت هايش در بافت فرهنگي خاص کار دارد. انجام کار گروهي و يا برنامه ريزي در چين، هندوستان و يا آمريكا تفاوت هاي ظريفي دارد. تنها از خلال هدفون و يا ميكروفون و شبکه انتقال نمي يابد بلكه از طريق مواجهه جسماني و عاطفي و مشاهده سبک هايي که تعلق فرهنگي دارند کسب مي گردد. وی بر این باور است از وب می توان استفاده کرد تا بخشی غیرواقعی از آموزش را در اختیار همه گذاشت، اما تأکید می کند که این شکل ناواقعی آموزش نمی تواند جای حضور جسورانه در کلاس درس در برابر استاد و با همکلاسی ها را بگیرد.دريفوس در فصل اول به «گزافه گويي درباره ابرپيوندها (هايپرلينگ ها)» به شكست هوش مصنوعي در بازيابي اطلاعات داراي مناسبت در اينترنت مي پردازد و نشان مي دهد كه شكل حقيقي و حركت جسم هاي ما نقشي اساسي در به وجود آمدن معنا دارد و فقدان تجسد به فقدان مناسبت مي انجامد.» تاكيد دريفوس بر اهميت حضور جسمي روزمره در نزد استادان براي كسب سطوح مهارتي در حد استادي و خرد عملي است. دريفوس روشن مي كند، حضور جسمي به صورت شاگردي كردن تنها راه به دست آوردن يك سبك است. منظور از «سبك» خصوصيات رويكرد استاد و شيوه مشكل گشايي توسط اوست.
دانلود نمونه پروپوزال مدیریت آموزشی1
[html_block id=”4551″]
موضوع:
شناسایی و اولویت بندی شاخص های موثر برکاهش مصرف انرژی در جایگاه های CNG
چکیده:
با توجه به اين موضوع كه استفاده از گاز طبيعي جهت كاهش هزينه هاي سوخت، كاهش آلايندگي و صرفه جويي در منابع ملي صورت پذيرفته است، كاهش هزينه هاي جايگاه ها و در نتيجه آن افزايش سود حاصل از فروش هر مترمكعب گاز، يكي از مهمترين عوامل مهم و تاثيرگذار در جذب متقاضيان سرمايه گذاري در اين صنعت می باشد.بنابراین کاهش مصرف انرژی در تجهیزات و ماشین آلات به کار رفته حائز اهمیت می باشد. تجهیزات به کار رفته در جایگاه ها معمولاً شامل (ديسپنسر، مخزن گا ز، كمپرسور گاز، قطعات الكترونيكي و مكانيكي) است. به عنوان مثالی از کاهش انرژی در جایگاه می توان به فرآیند فشرده سازی گاز اشاره نمود، فرايند فشرده سازي گاز طبيعي در جايگاه هاي CNG به منظور افزايش مسافت طي شده توسط خودرو و كاهش فضاي مورد نياز جهت ذخيره سازي گاز صورت مي پذيرد، در حالي كه اين فشرده سازي مستلزم مصرف توان الكتريكي زيادي است و یکی از روش های کاهش انرژی در جایگاه های CNG کاهش برق مصرفی مانند الكتروموتورهاي Cooler، Blower، الكتروموتور اصلي كمپرسور، هيتر دراير می باشد که نقش بسیار مهمی در مصرف انرژی جایگاه دارند. کاهش مصرف انرژی می تواند در نقطه سر به سر و کاهش هزینه ها کمک به سزایی داشته و سود حاصل از فروش را افزایش بخشد. روش های علمی شبکه های عصبي مصنوعی و تحلیل دینامیکی برای محاسبات نقش موثری خواهند داشت . شبكه هاي عصبي مصنوعي جزء سيستم هاي ديناميكي مي باشند كه با پردازش داده هاي تجربي، قانون نهفته در وراي اطلاعات را به ساختار شبكه منتقل مي كنند. به همين خاطر آن ها را سيستم هاي هوشمند مي نامند، چرا كه براساس محاسبات روي داده هاي عددي و يا مثال ها، قوانين كلي را فرا مي گيرند. اين سيستم هاي مبتني بر هوش محاسباتي، سعي در مدل سازي ساختار نروسيناپتيكي مغز بشر را دارند. شبكه هاي عصبي مصنوعي با وجود اينكه با سيستم هاي عصبي طبيعي قابل مقايسه نيستند، ولي ويژگي هايي دارند كه آنها را در بعضي از كاربردها مانند تفكيك الگوها، رباتيك، كنترل و بطوركلي در هر جا كه نياز به يادگيري يك نگاشت خطي و يا غير خطي باشد، ممتاز مي نمايد. اين ويژگيها شامل قابليت يادگيري، پردازش توزيعي و قابليت تعميم دهي مي باشند.
دانلود نمونه پروپوزال مدیریت صنعتی 2
[html_block id=”4551″]
موضوع:
بررسی تأثیر بودجه بندی عملیاتی بر اثربخشی کنترل مالی و عملکردی
چکیده:
بحث بودجه ريزي عملياتي يك مقوله و مفهوم اساسي است كه تحقق و عمل به آن باعث بقا و تداوم استفاده درست و صحيح از نتايج مي باشد . يك سازمان بایستی به منابع در اختيار براي هزينه ها توجه داشته باشد. به طور كلي، هدف اصلي در فعاليت هاي مربوط به بودجه ريزي عملياتي استفاده مؤثر از تجهيزات، منابع انساني براي ارا ئة خدمات بهتر مي باشد تا به بهترين وجه، از منابع و امكانات سازمان محافظت و مراقبت گرديده و از اختلال در سيستم هاي يادشده يا عدم عملكرد آنها جلوگيري به عمل آيد. امروزه آثار مثبت، پرفايده و كارساز مديريت علمي و صحيح منابع محدود مالي به منظور استفاده بهينه از آنها براي تأمين نياز و خواسته هاي گسترده و بعضاً نامحدود جامعه، بر كسي پوشيده نيست . در اين راستا بودجه ريزي عملياتي داراي نقش حياتي است. بودجه ريزي عملياتي نوعي سيستم برنامه ريزي، بودجه ريزي و ارزيابي است كه بر رابطه بودجه هزينه شده و نتايج مورد انتظار تأكيد مي كند. در چارچوب بودجه ريزي عملياتي، بخش هاي مختلف اداري بر اساس استانداردهاي مشخصي با عنوان شاخص هاي عملكرد، پاسخگو هستند و مديران در تعيين بهترين شيوه نيل به نتايج از اختيار بيشتري برخوردارند . از طرف ديگر ، در چارچوب چنين شيوه اي مشاركت سياستگذاران، مديران و حتي شهروندان در قالب برنامه هاي راهبردي، اولويت هاي هزينه اي و ارزيابي عملكرد انجام مي شود. یکی از اهداف نظام بودجه ریزی عملیاتی ایجاد یک فرآیند منطقی برای تصمیم گیری در خصوص بودجه است که به طور مستقیم با فرآیند برنامه ریزی ، اجرا و کنترل و ارزیابی عملکرد در ارتباط می باشد.نظام بودجهريزي عملياتي كه اطلاعات بودجه و عملكرد را به طور اثربخش با يكديگر تلفيق ميكند و راهنماي خوبي براي جهتدهي فعاليتهاي روزانه سازمانها نيز ميباشد، مستلزم صرف زمان و رهبري مؤثر و اثربخش است. چالشهاي اجرايي اين نظام را ميتوان پشتسر گذاشت به شرط آنكه اين چالشها بخوبي درك و به شكل فعال مورد بررسي و رسيدگي قرار گيرند. در حال حاضر بودجه بندي بر مبنای عملکرد در بسياري از كشورهاي توسعه يافته استقرار يافته است .اما آنچه مسلم است اگرچه کاربرد این نوع بودجه ریزی حدود دو دهه است که در جهان جا افتاده است،ولی همواره در کشورهای مختلف و هم چنین در سازمانهای مختلف نحوه بکارگیری درست این نظام با مسائلی روبه رو است. در كشور ما نيز لزوم برقراري سيستم بودجه ريزي بر مبنای عملکرد مورد توجه قرار گرفته و در اين راستا دولت موظف شده است تا پايان برنامه پنجم توسعه اقتصادي ، اجتماعي و فرهنگي به تدريج زمينه هاي لازم را براي تهيه بودجه به روش عملياتي را در كليه دستگاههاي اجرائي به نحوي فراهم آورد.
دانلود نمونه پروپوزال مدیریت مالی2
[html_block id=”4551″]
موضوع:
بررسی نقش برند ها در رفتار مصرف کننده (جامعه آماری جزیره کیش)
چکیده:
نام تجاری عبارتند از نام، عبارت، اصطلاح، نشانه، نماد ، طرح یا ترکیبی از اینها که به منظور شناساندن محصولات یا خدمات فروشندگان و یا گروهی از فروشندگان و متمایز ساختن آنها از محصولات و شرکت های رقیب به کار برده می شود. اهمیت نام تجاری و تاثیر آن در فروش محصولات و خدمات به طور فزاینده ای در حال گسترش است. يكي از با ارزش ترين داراي هاي هر شركت نام و نشان تجاري آن شركت ميباشد. هرچه ارزش نام و نشان تجاري در ذهن مصر ف كنندگان بيشتر باشد ، شركت ميتواند در سايه آن منافع بيشتري را از مصر ف كنندگان كسب كند. ارزش ويژه نام و نشان تجاري يكي از داراي هايي است كه هم ارزش شركت را حفظ ميكند و هم وفاداري مشتريان را به دنبال خواهد داشت. در شرايط پر رقابت بازارهاي كنوني به دست آوردن جايگاه مناسب در ذهن مصرف كننده به گونه اي كه مصرف كننده وفادار شركت باشد ، از اهميت بسزايي برخوردار است و از جمله عو املي كه در رسيدن به چنين جايگاهي در ذهن مشتريان موثر است ، ارزش ويژه نام و نشان تجاري شركت مي باشد. نام و نشان تجاري براي هر شرکت از اهميت زيادي برخوردار است ايجاد وحفظ موقعيت مناسب آن در اذهان مشتريان يکي از اهداف مهم بازاريابان مي باشد. مشتريان نام تجاري را مي خرند نه يک کالا را به عبارتي نام و نشان تجاري چيزي است که مشتري مي خرد و کالا چيزي است که در کارخانه توليد مي شود. کالا بوسيله رقبا قابل تقليد است اما نام و نشان تجاري منحصر به فرد است. نام تجاري با کيفيت درک شده توسط مشتري پيوند خورده است، ادارکي که تنها کيفيت کلي را نشان ميدهد و ضرورتا بر مبناي دانش مشتريان در خصوص ويژگي هاي جزئي آن نيست کيفيت بالا ميتواند پايه هایي براي گسترش دامنه نام و نشان تجاري باشد. عملکرد نام تجاري يك ساختار چند بعدي است كه می تواند بر اساس شاخص هاي مالی مانند نرخ بازگشت سرمايه كه متأثر از سهم بازار توليد كننده يا واسطه می باشد، اندازه گيري شود. عملکرد نام تجاري به عنوان نقطه اوج ميزان تأثير گذاري سازمانی بر فرايند معاملات مانند ابزار هايی مالی كه حوزه هاي عملياتی را كنترل كرده در نظر گرفته می شود. رابطه مستقيمی بين سرمايه گذاري و همکاري طرفين از يك سو و عملکرد سود از سوي ديگر وجود دارد كه سبب می شود تا پيشنهاد قيمت از سوي توليد كننده به ابزار كليدي در خلق ارزش نام تجاري تبديل شود. تعهد تأمين كننده نسبت به مديريت طبقه كالا در بخش خرده فروشی عملکرد ذهنی آن طبقه كالا را تحت تاثير قرار می دهد. همچنين آگاهی از كيفيت نام جاري و وفاداري به آن می تواند بر عملکرد واسطه تأثير گذار باشد.
دانلود نمونه پروپوزال مدیریت بازرگانی2
[html_block id=”4551″]
موضوع:
ارائه ی یک مدل مبتنی بر داده کاوی بمنظور بهبود فرایندهای یادگیری در مدارس هوشمند استان سمنان
چکیده:
در عصر فناوری اطلاعات، رشد اینترنت به عنوان یک سیستم ارتباطی سراسری(جهانی) و توسعهی وب به عنوان یکی از خدمات اصلی آن منجر به شکلگیری دنیایی مجازی و بدون مرز گردیده است؛ که در این دنیا محدودیتهای زمانی و مکانی روز به روز کمرنگتر میشوند. حذف اینگونه محدودیتها سبب سهولت استفاده و همچنین فراگیرشدن کاربردهای مختلف فناوریهای وابسته به وب و در نتیجه تعدد کاربران استفاده کننده از جوانب مختلف این فناوری گردیده است؛ بگونهای که میتوان تاثیر این فراگیری را در حوزههای مختلفی چون اقتصاد، سیاست، آموزش و مدیریت را مورد تحلیل و طبعات ناشی از آن را مورد بررسی قرار داد. یکی از حوزههای مهمی که میتواند تاثیرپذیرفتگی قابل توجهی را از فناوری را در حوزهی خود بپذیرد، و زمینهی اصلی این تحقیق را نیز شامل میشود، حوزهی یادگیری(و فرایندهای آن) و به دنبال آن عناصر وابسته به آن همچون سیاست گذاران، آموزگاران، دانش آموزان و مدارس است. جهانیسازی منجر به شکلگیری جامعهای متشکل از شبکههای بهم مرتبط شده است که امکان انتقال حجم بالایی از اطلاعات را در انواع مختلف دادهای، صدا و تصویر را در بستر آن شبکه میسر ساخته است. فناوری اطلاعات، اینترنت ، امکانات نرم افزاری / سخت افزاری و شبکه های اجتماعی در حال حاضر حجم بسیار زیادی از محتوای اطلاعاتی و آموزشی است که برخی از آنها نیز از طریق منابع معتبر و بصورت رایگان عرضه شده است که به عنوان نمونه میتوان به درسافزارهای باز اشاره کرد که در آنها دسترسی به خدمات آموزشی برای عموم افراد از طریق اینترنت ممکن شده است؛ مثالهای دیگر در این رابطه میتواند مواردی همچون دانشنامهها و موتورهای جستجو باشند. لذا میتوان اینگونه بیان کرد که امروزه از یکسو وب حاوی حجم زیادی از اطلاعات است و این حجم روز به روز در حال افزایش و همچنین غنیتر شدن است؛ و از سوی دیگر نیز فناوریها و ابزارهای ارتباطی و تعاملاتی مختلف برای دستیابی به این اطلاعات روندی رو به رشد در پیش گرفته است بگونه ای سبب حذف محدودیتهای دسترسی و استفاده از این اطلاعات شده است. این موضوع سبب شده است که در عرصهی یادگیری و آموزش بتوان از پتانسیل موجود در نسخههای جدید فناوری های اطلاعاتی و ارتباطاتی در جهت بهبود و توسعه قابلیتها و تسهیلات یادگیری/آموزشی بهره گرفت و آنها را ترقی بخشید.
نمونه پروپوزال مدیریت فناوری اطلاعات3
[html_block id=”4551″]
موضوع:
بررسی دلایل عدم تمایل گردشگران به بازدید از جاذبه های گردشگری در مسیر سفر استان سمنان
چکیده:
امروزه صنعت جهانگردی و مسافرت بزرگترین صنعت خدماتی در جهان است. رشد این صنعت در داخل و خارج، اهمیت مقدار بودجه ای که در این راه مصرف میشود و نقشی که صنعت جهانگردی در تولید ناخالص ملی و اشتغال زایی دارد، خود دلیلی بر اثرات مثبت این صنعت است. هنگامی که صنعت جهانگردی و مسافرت به شیوه ای مناسب برنامه ریزی و اداره شود، مزایایی غیر از مزایای اقتصادی مانند حفظ فرهنگ و محیط زیست را در بر خواهد داشت. گردشگری در بسیاری از مناطق به عنوان صنعت پردرآمد و اشتغال زا مورد توجه خاص قرار گرفته است. کشور ایران در سال 1382 تنها حدود 7-5 درصد از درامد جهانی گردشگری را به خود اختصاص داده است. این در حالیست که ایران جزء 10 کشور اول دنیا از نظر منابع و جاذبه های گردشگری است. استان سمنان سهم ناچیزی از درامد گردشگری را دارد. در سال 1381، 478 نفر( با افزایش 60% کسانی که وارد هتلها نشده اند) گردشگر خارجی(06/0 درصد کل کشور) و حدود 30 هزار نفر گردشگر داخلی (وارد شده به اماکن اقامتی فعال در استان) از جاذبه های استان دیدن کرده اند.سهم بخش گردشگری استان از تولید ناخالص داخلی ان 52/0 درصد و سهم شاغلین نیز حدود 41/0 درصد( حدود 540 نفر ) است. این در حالیست که استان سمنان از ظرفیت های شناخته شده و ناشناخته فراوانی در عرصه گردشگری ملی و بین الملی برخوردار است . وجود اکوسیستم های طبیعی متنوع، منابع طبیعی، دو ذخیره گاه زیست کره از مجموع 7 ذخیره گاه زیست کره موجود در کشور،حدود 360 جاذبه فرهنگی و تاریخی نظیر مجموعه تاریخی بسطام،مسجد تاریخانه، مجموعه کاروانسرا ها و قصر بهرام در سیاهکوه و قرار گرفتن در مسیر زوار حضرت ثامن الحجج نشان از توانایی بالای آن در ارائه ی محصولات متنوع و جذاب گردشگری به گردشگران داخلی و خارجی دارد…
دانلود نمونه پروپوزال مدیریت جهانگردی1
شما می توانید برای دریافت مشاوره از کارشناسان مجموعه در فرم زیر سفارش ثبت کنید تا همکاران ما در اولین فرصت با شما تماس بگیرند :