نمونه پروپوزال رشته حسابداری در مقطع کارشناسی ارشد
در اینجا چند نمونه پروپوزال رشته حسابداری در مقطع کارشناسی ارشد ارایه می شود
[html_block id=”4551″]
موضوع:
بررسی تاثیرمشارکت های مردمی ار درآمدهای شهرداری
چکیده:
تحقيق حاضر با هدف بررسي زمينه ها و امكانات موجود براي بهره گيري از الگوهاي مشاركتي در افزایش درآمدهای شهرداری انجام مي گيرد. تلاش محقق اين بوده است كه در پرتو نظريه هاي معتبر به شناخت وضع موجود بپردازد و با استفاده از تجربيات محققان داخلي و خارجي و افكار شهروندان راهكارهاي كارآمدي و مناسبي را در جهت بهبود وضعيت مشاركت شهروندان با شهرداري و در نتیجه افزایش درآمدهای شهرداری ارائه دهد. مشاركت مردمي امروزه در اجتماعات بشري از جايگاه ويژه اي برخوردار است. استراتژي مشاركت در همه ابعاد بيانگر روح دموكراسي و مردم سالاري حكومت ها و دولت هاست. هر چقدر نقش مردم در عرصه هاي مختلف يك نظام حكومتي زياد باشد نشان از مشروعيت بالاي آن حكومت و دولت ميان آحاد جامعه و نظام بين المللي است.
يك سازمان و سيستم اجتماعي براي رسيدن به اهداف كلان و تحقق برنامه هايش احتياج دارد به اقداماتي دست بزند كه مهم ترين آنها پرداختن به اصل مشاركت مي باشد.
شهرداري به عنوان يك سازمان نيمه دولتي و غير انتفاعي كه وابستگي هاي زيادي به امكانات جامعه خود دارد، مي بايستي ساختار مديريتي و سازمان اداري خود را به سوي يك سيستم مشاركتي سوق دهد تا بتواند به بهترين وجه از شرايط و امكانات جامعه استفاده نمايد و علاوه بر اينكه به اهداف سازماني خود نائل مي شود، با ايجاد روند مشاركتي و دخالت مردم در تصميم گيري ها و سرنوشت شهر، نوعي مشروعيت قانوني را از جانب شهروندان اخذ كند و بدين ترتيب هم مسائل اقتصادي و هم مشكلات اجتماعي و سياسي خود را به حداقل برساند. در تحقيق حاضر ما به دنبال شناخت راهكارهاي راهبردي در زمينه مشاركت شهروندان با شهرداري هستيم و سئوال اساسي ما در تحقيق حاضر پيدا كردن الگوهاي مناسب مشاركتي بين شهروندان و شهرداري و زمينه هاي همكاري منطقي آنهاست.
دانلود نمونه پروپزال حسابداری1
[html_block id=”4551″]
موضوع:
بررسی مدل های حسابرسی عملیاتی در شرکت های فرا بورس
چکیده:
حسابرسی عملیاتی شرکت ها وسازمان های حاضر در سازمان فرا بورس .در چند سال اخیر به صورت علمی تر و فنی تر انجام می شود و قسمت عمده فرایند کاری امور مالی و تیم های حسابداری وحسابرسی را تشکیل می دهد.تلاشهای زیادی در جهت مقایسه مدل ها و معیارهای سنجش و ارزیابی عملکرد و اینکه کدام یک از اعتبار بیشتری برخوردار است.
انجام شد.یکی از مدل ها و معیار های سنجش عملکرد و ابزار برنامه ریزی داخلی و کنترل مدل (Residual Income): RI است که تحقیقات زیادی در زمینه RI و عوامل تعیین کننده آن و مقایسه با سایر مدل ها نظیر DCF انجام شده و مدارکی نیز دال بر بهتر بودن این روش ارائه گردیده.ولی علی رغم تلاش های محققین. بجز تعداد معدودی از مقالات که به عنوان ارتباط مدل RI را با نسبتهای P/E و p/b وROE و ROI (که برای ارزیابی شرکت و عملکرد مدیران و گاهی تعیین قیمت اولیه سهام برای ورود به بورس اوراق بهادار استفاده می شود) را مورد بررسی قرار داده اند. مقالات دیگری یافت نشد.
مدل RI یکی از معمولترین اصطلاحاتی است که برای ارزشیابی حسابرسی عملکرد استفاده می شود.
این مفهوم در سالهای 1950 توسط شرکت جنرال الکتریک مطرح شد و از 4 دهه قبل در متون حسابداری مدیریت قرار داده شد. علی رغم اینکه مدل RI قابلیتهای وکارایی لازم جهت استفاده را دارد اما در عمل تا سالها . کمتر مورد استفاده قرار گرفت اما در جند سال اخیر توجه انجمنهای علمی را بیشتر به خود جلب نمود.مدل ارزشیابیRI رویکرد سود مبنا می باشد.این مدل چارچوبی را در اختیار حسابداران قرارمی دهدتا عملکرد شرکت را در شرایط حسابداری تعهدی تجزیه و تحلیل کنند وهمچنین چارچوب مدل RI مجموعه ای غنی برای مربیان (اساتید)حسابداری است به منظور پرداختن به بحث در مورد عوامل اقتصادی تعیین کننده ارزش کل حقوق صاحبان سهام عادی را برایشان فراهم آورد.
[html_block id=”4551″]
موضوع:
بررسی میزان تاثیر متنوعسازی و اندازه سبد سهام, بر ریسک و بازده پرتفوی در بورس اوراق بهادار تهران
چکیده:
همواره سرمایه گذاری با بازده و ریسک همراه است.
به عایدی که سرمایه گذار انتظار دارد از سرمایه گذاری کسب کند، بازده میگویند.
به هر گونه نوسانات احتمالی بازدهی اقتصادی آینده، ریسک می گویند.
از جمله عوامل ایجاد ریسک عبارت اند از:
- ریسک نوسانات نرخ بهره
- نرخ تورم
- نوسانات نرخ ارز
- ریسک سیاسی
- ریسک مالی
- ریسک تجاری
- ریسک نقد شوندگی
- ریسک بازار
ریسک به دو نوع ریسک سیستماتیک وریسک غیر سیستماتیک بخش بندی میشود:
ریسک سیستماتیک ریسکی است که شامل همه سرمایه گذاریها میگردد و تحت کنترل و اختیار سرمایه گذار نیست و امکان کاهش ریسک وجود ندارد، و ریسک غیر سیستماتیک ریسکی است که همه سرمایه گذاریها را شامل نمیگردد و تحت اختیار و کنترل سرمایه گذار قرار دارد و قابل کاهش است.
بازده و ریسک با یکدیگر ارتباط مستقیم دارند و هدف سرمایه گذار بیشینه کردن بازده و کمینه کردن ریسک است.
یکی از واژههای کلیدی مرتبط با بورس “پرتفوی” یا همان سبد سهام میباشد.
پرتفوی به ترکیبی مناسب از سهام یا سایر داراییها است، که یک سرمایهگذار آنها را خریداری کرده است.
هدف از تشکیل سبد سهام، کاهش ریسک و افزایش بازده سرمایهگذاری است.
پیدایش تئوری نوین سرمایه گذاری به سال 1952 بر میگردد و زمانی که هری مارکویتز مقالهای تحت عنوان انتخاب پرتفوی را منتشر کرد.
او برای اولین بار عامل ریسک را در تجزیه و تحلیل خود وارد کرد.
او توانست تئوری انتخاب پرتفوی بهینه را در چار چوب تعاملات میان ریسک و بازده بهینه سازی کند.
مارکویتز در این تئوری بر مسئله تنوع بخشی پرتفوی به عنوان یکی از روشهای کاهش ریسک اشاره کرد.
تئوری او با عنوان پرتفولیوی مدرن MPT شناخته میشود.
دانلود نمونه پروپزال حسابداری3
شما می توانید برای دریافت مشاوره از کارشناسان مجموعه در فرم زیر سفارش ثبت کنید تا همکاران ما در اولین فرصت با شما تماس بگیرند :